Freitag, 8. Februar 2008

Values...

 Care se pot schimba in 2 minute. Timpul necesar pentru a lua un pushti cu ochii imensi in bratze si a-i spune ca mama-sa se va intoarce, ca nu l a abandonat si ca ar face bine sa isi stearga lacrimile si sa iti arate dinozaurii. Sau in 5. Timpul necesar pentru a te tara pe jos in genunchi, construind o ferma de crocodili (sic!). Sau in 10. timpul cat ai lipsit si unul dintre ei ti a colorat o fundita roshie, pentru ca tocmai spusesesi ca iti place rosul. Sau in 50. Timpul pana ne apucam de cantat. Sau in 70. Timpul de spus povesti despre pui de girafa care isi doresc pupici. Sau in 90. Timpul cat ii ia unui plod sa isi dea seama ca meriti un pup gratis si apasat pe obraz.  

Si atunci iti dai seama ca toata stiinta noastra valoreaza trei lei jumate, ca din miile de articole publicate lunar, al tau va fi citit de ...hm...trei studenti la doctorat speriati de bombe si ca  de fapt toti cautam in laborator doar testosteronul si gloria personala. Si ca la sfarsitul zilei, cand imaginea unei bucati de siliciu nanostructurate va fi deja demult ingropata sub zambete shugubetze si cantece cu accent, patul nu mai pare asha de amenintator, si nici ziua de maine.

Nanotech student si kindergarden teacher. Isch guet eso.

 

3 Kommentare:

  1. Breh, fa tu bani for a while, io m am hotarat ca vreau sa mai copilaresc putin. O sa vina si niste posturi despre nanotech.

    AntwortenLöschen
  2. By the way, hai sa vb si noi odata. De nanotech. Ca pe domeniul asta nu stiu absolut nimic, ce aplicatii practice are, ce faci in lab si la cine vinzi etc.

    Ca doar nu-s degeaba'n China. Si intr-adevar e fain sa te joci cu copiii si sa te bucuri de viata, da' la un moment dat tre' sa incepi sa faci si bani.

    Na, eu traiesc in baza high-tech a Chinei, unde se fac toate ipod-urile, 90% din celulare, 70% din placile de baza... oameni cunosc... cum sta treaba cu fabricile, cadru' legal si forta de munca cunoastem...

    Na, deci ce sa zic, daca ai nevoie de o fabricutza in China trimite un mail. Pe bune. Pan'atunci, salutari din Sanya.

    AntwortenLöschen
  3. Now you're getting it...

    AntwortenLöschen