Freitag, 23. Januar 2009

Tarifa

 Cum ne-a placut prea mult sa ne trezim dimineata, am refacut schema si marti, de data asta in ideea sa mergem la Tarifa, cel mai sudic oras din Europa (continentala, zic io). Taxiul ne astepta la 7, ca sa ajungem la autogara la 7:30. Ariciul nu m-a ascultat insa cand am facut cu o seara inainte comanda, asa ca m-a trezit cu hei rup si m-a scos din camera pe o bezna de o taiai cu cutzitu (el fiind responsabil cu ceasu si cu banii) si un frig cainos. Nevazand io cu ochii semi-carpiti nici un taxi il intreb cat ii ceasu si imi zice bucuros 6:30.

Knock knock who's there.

Am uitat.

Ce ai uitat.

O jumate de ora de somn!!!!! Anyways.

Ar fi fost mult mai inteligent sa ramanem in La Linea peste noapte, dar ma rog, am refacut drumul, pauza de pipi in Marbella si tot tacamul si am ajuns la 10 si ceva in Tarifa, paradisul surferilor europeni. Intr-adevar -toate cele 20 de magazine se kemau "Somebody's Surf Shop/Kite School". Cum ziua se anunta plicticoasa, am mers pana in port sa vedem cat costa feribotul pana la Tanger. Costa mult tare (70 euro/persoana), asa ca am renuntat si am urmat instructiunile din Lonely Planet, care spuneau ca Tarifa se descopera cel mai frumos la plimbare.

 


 

Stradutze albe

 


 

Pietze albe

 


In fine, un oras alb

 


Castelul Guzman

 

 

Papuceii au ramas orfani pe plaja  :)

 

 Si iata-ne ajunsi la...

 


 

In stanga ii oceanul Atlantic, furios ca de obicei si in dreapta Mediterana, cu niste culori superbe.

 


 

Am admirat fauna locala (nu chiar asa exotica precum maimutele)

 


Si am pornit-o spre un lunch tarziu. Intyi. Recomand. Super serviciu, super mancare. A trebuit sa ne rostogolim apoi spre orash, unde am descoperit ca oamenii din sud iau foarte in serios siesta. Intre 14:00 si 17:30 e ghost town. Nothing moves. Nada.

Asa ca am organizat rapid niste bilete anticipate spre Algeciras, unde vederea spre Gibraltar e singurul lucru frumos

 


Si ne-am intors la baza din Malaga.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen