Sonntag, 1. Juli 2007

Sunntig mischung

Alelei, ca lung somn am mai dormit. De fapt, somn mai din canci, pur si simplu n am mai ajuns pe la internet, precum ca sa imi dau cu parerea pe blog. Asa ca un mix dintr o duminica insorita (incredibil, da, de la 10 grade acu doua zile am sarit la temperaturi di Ibiza):

 

1) Fost la Nanoconvention la Berna. Extrem de interesant sa participi la o adunare de oameni tangenti cu stiinta, care isi dau cu parerea despre aceasta treaba. Inclusiv domnu Sloterdijk, de care eu spre rushinea mea nu am auzit pana acum (da, m am autoflagelat, k, thnks, bye) si care ne a explicat care e treaba cu homo technologicus, cu mama natura (care de fapt e o mama vitrega), cu puii golashi de gaina care suntem dependenti de computer, telefoane mobile si acoperis deasupra capului si cum e cu alopatia/homeopatia respectiv tehnologia/nanotehnologia. Asta ultima metafora mi a fost tare draga, eu fiind adepta de homeo-vodoo :). 

Morala a fost ca nano is going down (yeh, ironic, stiu, we are already DOWN size wise) si ca motivul pentru care pe google a fost un numar impresionant de cautari dupa acest termen in 2005 e lansarea noului IPod Nano. 

 

2) Am vazut Pirates of the Carribean 3. Pe o scara a suxassness ului de la 0 la 10 io i am dat un 7; nu mi a placut dom'le, in ciuda catorva glume relativ amuzante. Mi s a parut facut din bucati numa de dragul de "a-si aburca ccc culorile in sus" pentru ultima data (pentru mine sigur e ultima data). Bleax. Sux. 16 chf vreau inapoi. Plus trei ore in care puteam presta activitati mult mai excitante.

 

3) Am aflat ca exista o carte care se keama aproximativ "Why men like bitches". Asha e oare? Ya, posesorii de testosteron care citesc blogu (toti trei) - aruncati cu doi centi incoace. Va place sa fiti tinuti in sah, sa nu vi se raspunda la telefon, sa nu vi se spuna "te iubesc" si in general asha, sa va indepliniti exclusiv cele doua misiuni importante in viata (omoratul paianjenilor si deschisul de conserve)? I had a higher opinion of men. Din punctu meu de vdr unul care ar pica pentru asha strategii e useless. Sau nu mi plac mie masochistii... 

  

 

 

8 Kommentare:

  1. does allegra cause high blood pressure order prednisone online cod , urinary side effects of cipro cheap acomplia no prescription buy , zyban sexual bupropion side effects online triamterene daily , viagra free pages edinburgh search find buy medrol without prescription , ginger effects on dilantin levels cheapest buy clomid online ,

    AntwortenLöschen
  2. iegzista o carte, "games people play", parca de eric berne, carele da niste explicatii cam cum funtioneaza mecanismele psiologice la treaba asta. da' nu stiu daca da si raspunsul la intrebare. nu stiu daca a zis froyd, da' mi-l imaginez zicand, ca a fi "bitch" in limbaj codificat social arata pur si simplu "gene tari" (gene de la... genetica, nu de la dat din gene, desi o corelatie probabil ieste :P), ca si asa-numitul "alpha male" dintr-un grup da aceste semnale (ma rog, fiecare incearca, dar putini reusesc cu adevarat). iar instinctul de reproducere te atrage, normal, catre individu/individa cu bagaju genetic al mai puternic.. a fi 'bitch' poate sugera asta.. cu atat mai flatant cand cu tine nu e "bitch".. cu atat mai flatant cnd rockeru cu plete, injuraturi, motor si tristete in priviri iti scrie o poezie, numai tie? nu? om fi conditionati genetic sa luam plase de-astea? oare scopul vietii sociale e ca specia sa se propovaduiasca din putinele potriviri de alpha male cu alpha female, iar restu-s de umplutura si se descurca so ei cum pot cu ce ramane?

    dar ce te faci daca "a fi bitch" arata doar "insecurities" (nu stiu cum sa traduc asta rumuneshte)? si ca de fapt nu are gene tari, ci doar e autoaparare isterica pentru vulnerabilitati mari? ia oare tzeapa pana la urma?

    AntwortenLöschen
  3. Citat din mine: " trist da' se intampla. Mie inca nu mi s-a intamplat, si nici nu m-astept"

    Ce incercare lame de save face :) Tre' sa invat sa mint mai bine :)

    AntwortenLöschen
  4. probabil bitches de care zici tu folosesc "bitchuirea" pentru a parea femei puternice (tot de care zici tu). poate le merge o data, de doo ori.. da' mai crapa si ulcioru ala.. ca si la bajetz, probabil. trist, all in all.

    AntwortenLöschen
  5. Eram curios, atata tot. Sunt mai degraba modest... Si poate chiar un pic mai bine crescut decat mesajele mele aici lasa sa se vada! Ma simt chiar un pic lezat si nelalocul meu ca ai putut lua intrebarea mea in sensul acela...

    Insa, in fine, daca mai las mesaje aici vreo 5-6 ani, poate-om ajunge sa ne cunoastem mai bine...

    AntwortenLöschen
  6. Uai, nu m o mancat curiozitatea mai departe de a da un search dupa adresa de e mail. Ti am vazut cv-ul
    Da tu esti sigur ca vrei sa pui intrebarea asta cu "baaaaaaa, tu stii cine sunt eu"? :))))

    AntwortenLöschen
  7. Well, cu un pic de umilinta si ochii in pamant recunosc ca am fost pana acum indragostit lulea de 2 (doua) bitches. Care clasificare nu a fost facuta de mine, caruia les dites mademoiselles i se pareau ca soarele si luna de pe cer, ci de ailalti locuitori ai planetei Terra. Ei si cum consensul cam era 56234856 la 1 ca they is bitches, apoi am zis si io ca, na, daca zic toti ca esti beat, atunci esti beat...

    Insa e complicat a naibii. (Cu una dintre ele am avut o relatie, cu una nu.) Deci. De fapt tipa cu care am fost impreuna nu era bitch cu mine... ci doar cu toti ceilalti... bine si cand a devenit si cu mine a cazut aranjamentul!

    Da' ce sa zic... e perfect posibil sa devii dependent psihic de o persoana care te trateaza prost... trist da' se intampla. Mie inca nu mi s-a intamplat, si nici nu m-astept, da'... asta doar ca's un pic mai contemplativ, deci imi dau seama cand am sentimente nesanatoase, si-apoi... 's si mandru din cale-afara :) Am trait faze in care nu mi se raspundea la apeluri, sau eram luat ca un catzel la cumparaturi... da' niciodata de 3 ori la rand cu aceeasi tipa. Ca, na, cum am zis, self-respect.

    Da' e totusi ceva adevar in atractia catre "ceea ce nu poti avea". Daca o tipa isi contruieste o imagine de greu accesibila - in practica asta inseamna nu ca nu iese cu nimeni, that would be the death of her social self, ci ca invarte 4-5 indivizi in acelasi timp - pai, asta are succes la destui oameni :) Na, miere cu lingurita... stii cum era cand erai copil, poate-ti placeau ceva dulciuri sau bomboane, si erau rare, si cand puneai in sfarsit mana pe ele tare te bucurai... cum era guma de mestecat in Romania comunista... acu, cand esti mare si poti sa-ti cumperi singura o tona atunci cand vrei, asa-i ca nu-ti prea mai plac? :)

    Asa-i si cu femeile. Demand and offer, daca tipa ofera mult pe piata, atunci valoarea actiunilor ei scade... daca ofera doar un pic la mai multi clienti, se bat toti pe ea :)

    There are millions of women like that. Da'... in general iti fac viata mai naspa, iti cheltuie banii, iti mananca nervii si that's it.

    Exista si barbati asa, o anumita categorie de womanizeri, stiu si eu vreo doi... so, you know... it goes for you too to say.

    Si o intrebare paralela: stii cine sunt? :) ca din p de v informatic, au curs destule informatii pe fir incat sa-mi stii acuma si numele bunicilor, strabunicilor, varsta primului sarut, marca favorita de razor si bicicleta etc.

    But if you don't know much about tracking or you simply don't care, then maybe you don't even know my name...

    So I'm curious.

    AntwortenLöschen
  8. Pai da breh, asta ultima era varianta corecta. Basically, mi s a povestit un fragment din carte in care femeia era indemnata sa ii spuna pretenului ei "am ceva foarte important de facut, nu te pot suna acum" in timp ce isi facea unghiile. Care mie mi se pare uber lame-o. Adik nu ca il minti pe el, da te minti pe tine.
    Asemenea, aveam o pretena care tanjea dupa dragoste comme tout, dar ii lua pe toti tipii cu de acum celebra expresie "mai baiete"
    Ca otherwise, inteleg de ce barbatii is atrasi de femei puternice. Da de ce trebuie sa le numim "bitches"? Ca pentru mine bitch e aia de zice Romeo, cu hinternu in doua barci, isterica, plangacioasa si geloasa.
    Ce, despre un barbat de succes zicem ca e "a jurk"?

    AntwortenLöschen