Donnerstag, 26. Februar 2009

Follow-up


 

Am fost acasa (cred ca cea mai scurta excursie dupa nunta O.) si cam astea is the highlights:

+

Am vazut-o pe A. (extremely cute and round :D; trebe sa completez musai in paranteza asta ca mi se pare absolut imbecil sa vrei sa pui mana pe burtica unei gravide, ca in fond prietenilor in mod normal nu le pipai parti ale corpului - dar I did it anyways :D pentru ca it's sooooooooooo cute. Si abia astept sa vad ce iese de-acolo PESTE DOUA SAPTAMANI. Nu azi :D. A stie de ce. )

 

Am parazitat-o pe O., gracious host as always, si i am mancat pop-cornu si i-am pornit alarma de gaz cu vinul fiert  (mai nou alarmele de gaz is obligatorii in .ro si pornesc de la diverse borcane cu muraturi deschise, vin fiert si salata cu otzet :D).

 

M-am uitat cu M.  la dvd-ul de la banchet. (Note to self: A nu se mai purta ruj/oja negre niciodata! Si a nu se mai suge deshtele (!!!) diversilor prieteni cand e o camera prin preajma. El Padre s-ar putea sa vada caseta mai tarziu si sa se shocheze.)

 

Am baut ceai la  I. din cana cu oi, intr-un birou primavaratic, mirosind a frezii si zambile. Tot Copoul care trebuie.

 

Am fost pupata de diversi copii care tot rasar prin vecini.

 

M-am jucat mult cu cainele.

-

N-am dormit (cand???).

Nu m-am jucat destul cu cainele.

N-am fost in Blackout, care a fost foarte relevant inlocuit de Oscar (cea mai tare carciuma din Iasi ever, cu papanashi cat roata carului si salata greceasca cat sa hranesti tot Heraklionu'. Musai de mers).

 

M-am intors cu aceeasi strangere de inima ca de fiecare data si cu trei tone de carti shopuite din Carturesti intr-o dup-amiaza fenomenala cu M. si cu I.

1 Kommentar: