Mittwoch, 25. April 2007

Sa ne spalam rufele in privat

In romaneste adik. Nu de alta, dar avea dreptate E. sa ma atention

eze ca n ar trebui sa mai pun si io o dunga de vopsea pe cershaful murdar.

Baaaaaaaaaaaaaaaah cu atitudinea lu ciobanu mioritcu o sa ne ducem fix  pe....vale. "Nu ma duc la vot ca toti is o apa si un pamant". "Nu ma duc ca si Baselu a furat." " Nu ma duc ca am de baut o bere." Apai merita breh astia sa fie luati in tzeapa de PSD ul ... si nu odata, ci de mai multe ori. Zilnic daca se poate.

Ca daca pana acu n am invatat ce inseamna atitudine cetateneasca, daca nici macar acum ,cand astia fac concurs de care se mictioneaza mai abitir pe constitutie, n o sa invatam niciodata.  

Dupa cum ziceau altii mai destepti ca mine, de la elvetica: romanu are treaba sa isi cumpere mobila de la Ikea, nu il doare pe el ca se intampla lucruri prin politica (btw,Baselu e primu preshedinte suspendat pe motive politice :D). Sa luam aminte mai ales la ultima fraza: "fara sa realizeze care este miza acestei nepasari".

Mie nu mi se pare ca e momentu acum sa ne descoperim o coloana vertebrala inexistenta, sa zicem ca "eu nu vreau sa aleg pe cel mai putin rau dintre doua rele". Asta e o atitudine care ar fi trebuit s o avem la alegeri, sa fi iesit Ciuhandu:D. Acum e momentul sa doge the ball, respectiv tzeapa. Si daca asta inseamna sa votez NU pentru suspendare, I will do.

6 Kommentare:

  1. Cred ca am aberat (sau ceva de genu) cu mesajele in celalalt post...pai tin sa imi cer scuze daca am indus parerea ca eu nu m-as duce sa votez NU pentru suspendare.
    Primu presedinte suspendat din motive politice...evident...din ce alte motive sa fie suspendat (in RO)...daca s-a daramat shandramaua...a cazut pe el sireacu...Din pacate si aceasta suspendare tre sa o acceptam ca pe o normalitate in plaiurile mioritice, dar nu cred ca motivele politice nu au avut nici o legatura si cu incercarea lui de a scoate PNL din schema...asta e PNL s-a facut frate cu PSD...did Baselu see this coming...oooh well...no. Life sux...we get on with it...si incercam sa ne scapam de (b)oierul Becali si de alti ciumpalaci asa cum putem, daca nu reusim inseamna ca ne meritam soarta (cum ziceai si tu).

    AntwortenLöschen
  2. Di que sí !!! Estoy totalmente de acuerdo, ;P. Si no me entero con el frances...imagina con rumano, jeje. Que vaya bien ana, byeeee.

    AntwortenLöschen
  3. Ah, i was just ranting about politics. Nothing important, it would have been just too vulgar in english :D

    AntwortenLöschen
  4. excelent articolul din le temps. ce zice, ce zice? ce se stie din arhivele kgb despre ilytsch, puciul si revolutia? racul, stiuca si brotacul? mi-a scapat vreun amanunt important, sau nu mai baga nimeni in seama pe-acasa? sau vorbeste 'nea asta in dodii?

    AntwortenLöschen
  5. Cred ca Iliescu si din mormant are sa dea vreo 2 lovituri de stat...:p

    AntwortenLöschen
  6. hmm.. zicea ceva acolo ca "se stie din arhivele sovietice deschise intre timp ca a fost puci si ca ilitsch a "reusit sa camufleze" - ma rog, in continuare nu cred ca el a camuflat, ci a facu surf pe valul evenimentelor. interesant ar fi in continuare cine a dat ordinele care au dus la moarte de om... am sentimentul ca mai e in viata. de aia is curios nevoie mare ce zice arhivele sovietice. stie cineva?

    AntwortenLöschen