Mittwoch, 16. Juni 2010

Scuza

Am fost o gramada pe drumuri in ultima vreme, numa chestii scurte si plicticoase, si pe langa asta - e fotbal dom'le. Din nou, ca acum doi ani, incepe o actiune puternica de socializare, ca asa se intampla in grupuri de astea stiintifice multinationale.

Acum petrec o frumoasa seara de Iun..ahem NOIEMBRIE ascultand claxoanele elvetienilor bucurosi (1-0 cu Spania). Nici lor nu le vine sa creada. Eu nu is cine stie ce specialist in fotbal, dar am avut impresia ca prima repriza au jucat-o la 0:0, toti unshpe calare pe atacantii spanioli. In a doua repriza si-au tot dat cu stangul in dreptul si au reusit un gol bizar de ala cu "hop peste portar, preia mingea din spate de la aparator, iaca poarta". Pe langa asta, Alonso a dat in bara(ma rog, aici karma a rostogolit roata inapoi, si a dat si Derdiok o bara pentru elvetieni). Ceea ce ma aduce la ultima mea teorie, care spune ca pentru bara oamenii ar trebui sa primeasca 0.5 puncte :))).

In orice caz, sa vina careva care se pricepe si sa imi explice DE UNDE au fost 5 (CINCI) minute de prelungiri oficiale plus inca o lovitura de pedeapsa acordata de arbitru in minutu 4:59... sa ne crape la toti corasonu.

Si in continuare, va doresc spor la vuvuzelit, alora de va intereseaza si mai vin cu updaturi de microbist amator din cand in cand:).

1 Kommentar:

  1. bună ziua, deci în legătură cu întrebarea dv. despre prelungiri, deci nu ştiu, că nu-s specialist.

    mă bucur doar de cupa mondială, ceea ce vă dorim şi dumneavoastră :D

    AntwortenLöschen